Článek Soutěž

KNIHA DŽUNGLÍ V ŠAPITÓ AZYL78

Kniha džunglí osmnáckrát rozezní šapitó Azyl78 v květnu a v červnu

Divadelní hudebně-taneční adaptace Kiplingovy Knihy džunglí byla beznadějně vyprodána ještě před samotnou premiérou v červnu 2022. Letošní série 18 repríz od 28. května do 18. června bude v tomto roce jedinou příležitostí, kdy kritikou i diváky oceňované představení pro celou rodinu můžete vidět! Některé termíny už jsou vyprodané.

Původní hudbu složil skladatel a dirigent Marko Ivanović a na místě ji přednese Česká filharmonie. Osobitý výtvarný rukopis a poetiku inscenaci vdechnul výtvarník a režisér projektu Matěj Forman a jeho tým Divadla bratří Formanů, zejména pak tvůrkyně masek a kostýmní výtvarnice Andrea Sodomková. Pohybovou část v choreografii Štěpána Pechara zastanou tanečníci souboru DEKKADANCERS.

Letos je v plánu také doprovodný program v podobě výtvarných workshopů na výrobu masek inspirovaných džunglí, a to od pátku do neděle vždy před představeními.

Další novinkou je to, že si můžete zvuky džungle odnést s sebou domů. Soudobou orchestrální hudbu skladatele Marka Ivanoviće z představení vydává hudební vydavatelství Animal Music a CD nosiče budou v prodeji přímo na místě konání akce.

Kniha džunglí zakončí letošní sezónu v šapitó. V jejím průběhu se však můžete těšit ještě na dvě akce. Jedna je určena pro všechny, kteří se rádi udržují ve formě. Noční divadelní běžecký závod Velká holešovická pořádají Jatka78 každoročně. Letos své síly běžci změří 1. června přímo u Azylu78. Kromě soutěže štafet českých divadelních týmů se mohou zúčastnit i jednotlivci z řad veřejnosti. Na tři pohádky, výtvarné i cirkusové workshopy láká dětské odpoledne Ukončete nástup, divočina volá, které proběhne 17. června a je určeno dětem od 3 let. Více informací naleznete na www.azyl78.cz.

Soutěž

Ve středu 24. a čtvrtek 25.5. můžete soutěžit o dvě vstupenky na představení Kniha džunglí v Azylu78 a CD Kniha džunglí od Animal Music.

Telefonní číslo do studia je 210 323 919. Cenu získá ten, kdo se jako první dovolá se správnou odpovědí.

 

 

Herní řád →
reklama
reklama
reklama